yeah you didnt advertise. You acted like rat. You were admin here. You can not betray it, you literally sent invitation to all PG players about that server. And as Vesna said, when server is empty all day you come back here. THIS IS MORE RAT ACTING.
pa da poslao sam vesni i još jednom drugu koji ni nezna za progaming i to prvi koji su bili na listi samo da vidimo ako radi server i kako radi..al nisam reklamirao po feysu ili bilo gdje...ok no problem
pa da poslao sam vesni i još jednom drugu koji ni nezna za progaming i to prvi koji su bili na listi samo da vidimo ako radi server i kako radi..al nisam reklamirao po feysu ili bilo gdje...ok no problem
a da nisam njima 3-4 več 5 sad se sjetio btw još sam te pitao dal si rekla kome i rekla si da nisi... tak da guraj se u šupak bolje mort se najdeš nutri...
a da nisam njima 3-4 več 5 sad se sjetio btw još sam te pitao dal si rekla kome i rekla si da nisi... tak da guraj se u šupak bolje mort se najdeš nutri...
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.